فروش لایسنس Power BI

با ما داده های خود را درک کنید تا برای آینده کسب و کارتان بهتر تصمیم گیری کنید.

کاربرد داده کاوی در مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

کاربرد داده کاوی در مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

 کاربرد داده کاوی در مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

برای اطمینان از بهترین ارتباط با مشتریان، داشتن تمامی اطلاعات صحیح و گروه بندی صحیح آنها ضروری است. با تمام اطلاعاتی که سیستم جمع آوری می کند، داده کاوی می تواند کمک بزرگی باشد. داده کاوی می تواند به تجزیه و تحلیل و پردازش داده ها کمک کند و تعامل یک تجارت با مشتریان و مشتریان بالقوه را آسان تر کند.

چرا استفاده از داده کاوی اینقدر مهم است؟ در عصر امروز هیچ صنعت یا کسب و کاری وجود ندارد که بدون دانش و تجربه یادگیری ماشینی و استفاده از آخرین روش های پیشرفته، رشد و توسعه را تجربه کند. CRM نیز در این زمینه گنجانده شده است و متخصصان CRM همواره برای بهبود سیستم و دستیابی به بهره وری بالاتر به استفاده از داده کاوی و تکنیک های پنهان نیاز دارند.

کسب و کارهای امروزی از طریق تجزیه و تحلیل چرخه عمر مشتری به ارزش مشتری افزایش یافته اند. ابزارها و فناوری های انبار داده، داده کاوی و سایر تکنیک های مدیریت ارتباط با مشتری روش هایی هستند که فرصت های تجاری جدیدی را فراهم کرده اند.

در واقع، دیدگاه محصول محور جای خود را به دیدگاه مشتری مداری داده است. بنابراین، با جمع آوری داده های مرتبط با مشتری و تصمیم گیری بر اساس الگوهای استخراج شده از روابط پنهان بین داده ها با استفاده از ابزارهای داده کاوی، می توان خواسته مشتری را برآورده کرد.

CRM چیست و چگونه کار می کند؟

بلوک ساختمانی مورد نیاز هر شرکتی برای ارتباط با مشتریان CRM نامیده می شود. CRM مخفف مدیریت ارتباط با مشتری (Customer relationship management) است. در این پلتفرم مدیریت ارتباط با مشتری مورد بحث قرار می گیرد. CRM شامل برخی از نرم افزارهایی است که شرکت برای مدیریت بهتر ارتباطات مشتری، جمع آوری و ذخیره اطلاعات و ردیابی رفتار مشتری در حین عبور از کانال های بازاریابی استفاده می کند.

کاربرد داده کاوی در مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

مدیریت ارتباط با مشتری

مدیریت ارتباط با مشتری یک فرآیند تجاری است که به تمام جنبه های ویژگی های مشتری می پردازد، دانش مشتری را ایجاد می کند، روابط مشتری را شکل می دهد و درک آنها از محصولات یا خدمات سازمان را ایجاد می کند. CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری با چهار عنصر از یک چارچوب ساده تعریف می شود: دانش، هدف، فروش و خدمات.

مدیریت ارتباط با مشتری منجر به بهبود در در نظر گرفتن اینکه کدام محصولات یا خدمات به چه مشتریانی، در چه زمانی و از طریق کدام کانال ارائه شود، می شود. این مدیریت از چندین جزء تشکیل شده است.

قبل از شروع فرآیند، شرکت باید اطلاعات مشتری را داشته باشد. این اطلاعات ممکن است از داده های مشتری داخلی یا از داده های خریداری شده از منابع خارجی به دست آید. منابع مختلفی برای داده های داخلی وجود دارد، مانند پرسشنامه ها و وبلاگ ها، سوابق کارت اعتباری و غیره.

منابع داده های خارجی یا پایگاه های داده خریداری شده مانند آدرس ها، شماره تلفن ها، نمایه های بازدید از وب سایت، کلید دستیابی به بینش بیشتر مشتری هستند.

اکثر شرکت ها پایگاه های داده عظیمی دارند که شامل بازاریابی، منابع انسانی و داده های مالی است. بنابراین، سرمایه گذاری در انبار داده یکی از اجزای حیاتی در استراتژی مدیریت ارتباط با مشتری است.

پس از تهیه و تخصیص منابع داده، سیستم مدیریت ارتباط با مشتری باید داده ها را با استفاده از ابزارهایی مانند داده کاوی تجزیه و تحلیل کند. چه شرکت از تکنیک های آماری سنتی استفاده کند یا از یکی از ابزارهای نرم افزاری مانند داده کاوی استفاده کند، کارشناسان باید داده های مشتری و روابط تجاری را درک کنند. بنابراین وجود افراد ماهر برای استخراج این داده ها با ابزارهای مربوطه و تبدیل آن به اطلاعات مهم است.

مزایای استفاده از داده کاوی در CRM برای سود کسب و کار:

با توضیحات زیر در مورد کاربرد داده کاوی مورد استفاده در CRM، نحوه حفظ روابط با مشتری، افزایش بهره وری و رشد کسب و کار با استفاده از داده کاوی در CRM را یاد خواهید گرفت:

  • CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری بخشی جدایی ناپذیر از تمام سیستم های مدرن تجاری و صنعتی است.
  • CRM به شما کمک می کند تا راه های جذب مشتریان جدید، حفظ مشتریان فعلی و افزایش فروش را بیاموزید.
  • CRM به عنوان پایگاه داده مرکزی در هر سازمانی عمل خواهد کرد.
  • با ستون CRM سازمان و کسب و کار خود به تمام اطلاعات مرتبط با مشتری دسترسی خواهید داشت.

کاربرد داده کاوی در CRM چیست؟

هدف اساسی استفاده از CRM در هر کسب و کاری ایجاد تعامل با مردم و مشتریان و حتی جذب مشتریان بیشتر است که البته ایجاد حس وفاداری نیز در این دسته قرار می گیرد. بنابراین برای اینکه بتوانیم به بهترین نحو با مشتریان ارتباط برقرار کنیم، نیازمند اطلاعات کامل، سازماندهی شده و آشکارا صحیح و کاربردی هستیم.

تمام اطلاعات مفیدی که کاربرد داده کاوی CRM در کسب و کار در اختیار شما قرار می دهد، برای سپرده گذاری در داده کاوی کافی است. داده کاوی قدرت تجزیه و تحلیل و پردازش داده ها را دارد و به شما می آموزد که چگونه با تعامل بیشتر با مشتریان، کسب و کار خود را در آینده آسان تر و مولدتر کنید.

کاربرد داده کاوی در مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

 

مزایا و کاربرد داده کاوی در CRM:

کمک به پیش بینی فروش:

با استفاده از کاربرد داده کاوی در CRM می توان رفتار یا تاریخچه گذشته مشتریان و افراد را تجزیه و تحلیل کرد و برای پیش بینی بهتر در آینده استفاده کرد.

کمک در تقسیم بندی بازار:

با استفاده از داده کاوی در CRM می توانید اطلاعاتی مانند رفتار خرید، جنسیت و نیازهای مشتری را بیابید و مشتریان خود را دسته بندی کنید.

تصمیمات تجاری را سریعتر و هوشمندتر کنید:

داده کاوی رویکرد جالبی را برای درک میزان احتمال خرید هر مشتری از شما اتخاذ می کند. داده کاوی از مدل های پیش بینی برای تجزیه و تحلیل و رسیدن به ارزش مشتریان شما استفاده می کند. با تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها، به شما می گوید که هر مشتری چقدر برای کسب و کار شما وقت خواهد داشت.

تشخیص موارد کلاهبرداری:

اگر در کسب و کار خود مبتدی هستید، این داده کاوی به شما کمک خواهد کرد. داده کاوی به مبتدیان کمک می کند تا با تجزیه و تحلیل سوابق تقلب از تکرار این مشکل جلوگیری کنند. داده کاوی می تواند روندهای معاملاتی مشابه کسب و کار شما را شناسایی و گزارش کند.

افزایش وفاداری مشتری:

اگر قیمت برای آنها مناسب نباشد، مشتریان همیشه به شما نمی‌چسبند، بنابراین با کاهش قیمت خدمات رقیب شما، راه دیگری و در واقع به سمت خدمات رقیب شما خواهند رفت.

با استفاده از مدل خوشه مشتری، داده کاوی داده ها و بینش خوبی را از مشتریان در رسانه های اجتماعی دریافت می کند و با استفاده از آن ایده های جالبی برای بهبود خدمات تجاری، افزایش دیده شدن برند، افزایش وفاداری و رضایت مشتری ارائه می دهد.

اعداد پیش بینی شده برای ادعاهای گارانتی:

با استفاده از داده کاوی در CRM خود، می توانید تعداد مشتریان را با استفاده از گارانتی اندازه گیری و پیش بینی کنید. این اطلاعات به شما کمک می کند تا میانگین هزینه ارائه خدمات پس از فروش را محاسبه کنید.

 

برای خرید لایسنس نرم افزار Power BI ، می‌توانید از خدمات ما استفاده نموده و درخواست خود را از طریق فرم زیر ثبت نمایید.

فرم درخواست لایسنس Power BI

 

Power BI desktop download

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا